Skrøbelev Hedevej 12, Ny Skrøbelev, 5900 Rudkøbing

Moderniseret trelænget ejendom på 535 m2 - 5 min. fra Rudkøbing

Evt. bytte med en anden ejendom eller en ejerlejlighed!
 
Lidt uden for Rudkøbing på Langeland i den lille landsby Skrøbelev ligger denne moderniserede, trelængede, tidligere præstegård, med et samlet brugsareal på lidt over 900 m². Dertil kommer knap 1,5 hektar jord, og hele ejendommen omsluttes til alle sider af træer og skov.
 
Ejendommen har senest fungeret som et bosted for unge, men der er mange andre anvendelsesmuligheder. Den består af et stuehus i halvandet plan og to udbygninger med henholdsvis lade og et værksted samt flere disponible rum. Trods sin størrelse er ejendommen ganske nem at gå til. Den står generelt i flot stand, og blandt andet er det store køkken-alrum moderniseret for nylig.
 
De mange kvadratmeter giver selvsagt et væld af muligheder. Her er plads til alle tænkelige konstellationer. Den kunne huse en håndværker med behov for plads og værksted, et firma der skal have nyt domicil, eller hvis I vil starte en B&B, kursusejendom eller lign.
 
Ejendommen er opdelt med flere værelsesafdelinger på begge etager og med separate indgange rundt om huset.
 
Der er rigelig plads til udendørsaktiviteter i den store have. Her er nærmest kun græs og randbeplantning, så det er på alle måder en nem have. I bunden af haven er der endvidere en stor græsmark, og derudover er der drivhus og en stor gårdsplads midt i ejendommen

3D TOUR

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Meng Bolig & Erhverv

Meng Bolig & Erhverv

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail