Skattebøllevej 20, Ennebølle, 5953 Tranekær

Landejendom med fire ferielejligheder i smuk natur på Nordlangeland

Er I klar til at starte en anderledes tilværelse, hvor fred, ro og flot natur er nøgleordene? Så kan dette landsted på Nordlangeland virkelig noget! Her har konceptet “Fuglsangferie” holdt til i en årrække og tilbudt afslappende bondegårdsferie til alle med behov for at komme på afstand af hverdagens stress og jag. Ejendommen byder kort fortalt på to helårsboliger, to ferielejligheder, der begge er opdelt i 2 separate enheder med egen indgang, en dejlig have samt et stort jordstykke med egen sti til vandet. Velkommen til!
 
Oprindeligt er det en landbrugsejendom fra 1843. Ferielejlighederne er placeret i ejendommens store længebygning. Ferielejlighederne står i rigtig god stand og er således klar til fortsat udlejning. Pt. varetages udlejningen af et udlejningsfirma.
 
De to helårsboliger udgøres af ejendommens stuehus fra 1904 på 165 m² og en stor lejlighed for enden af længen. Stuehuset er i oprindelig stil, men er løbende renoveret og fuldt funktionelt. Lejligheden er totalrenoveret inden for de seneste par år.
 
Ejendommen har et samlet jordtilliggende på 4,3 ha. fordelt på to dyrkbare jordstykker, et mosestykke, en stor, gammel have med gamle træer, frugttræer og buske samt et stort græsområde med shelter, teltplads, bålplads og legeområde. Fra denne del af området er der et fem meter bredt, græsklædt jordstykke, der fører direkte til stranden ved Langelandssund, hvor også vandreruten “Øhavsstien” krydser. Hertil kommer et indhegnet græsområde til eksempelvis mindre dyrehold eller køkkenhave.
 
Desuden får I egen højtydende hustandsvindmølle, med prisgaranti indtil år 2035, for al leveret strøm til net. Hertil kommer flere større og mindre udhuse med masser af muligheder, et minirenseanlæg, et stokerfyr, solfangeranlæg, Stofa fibernet og TV samt parabol TV .
 
Mulighederne i denne ejendom er rigtig mange, hvad enten I har lyst til aktivt at gå ind i udlejnings- og feriebranchen, eller I foretrækker en mere tilbagetrukket tilværelse med mulighed for at dyrke jeres egne hobbies og interesser. Her er fin plads til både en, to eller flere familier samt mulighed for hjemmearbejdspladser, at dyrke jorden, mindre dyrehold, eller hvad man måtte ønske sig.
 
I sandhed en ejendom der skal opleves.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Meng Bolig & Erhverv

Meng Bolig & Erhverv

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail