Charmerende villa med frodig have i Galdbjerg - 395.000 kr.

Nyhed

Humlebjergvej 17, 5884 Gudme

Hyggeligt ser der ud her på Humlebjergvej 17 i Galdbjerg, hvor denne villa ligger. Hvis drømmen er at flytte ud i naturskønne omgivelser, blive del af et godt landsbyfællesskab og have masser af plads til hobbyprojekter i udbygninger og under åben himmel, skal du endelig læse videre.

Boligen trænger til en kærlig hånd, så du skal også have mod på at istandsætte. Til gengæld har du så frie hænder til at præge moderniseringen - og som et ekstra plus er prisen sat derefter.
 
Ejendommen er fra år 1900 og knopskyder sig på charmerende vis med flere tilbygninger. De inkluderer blandt andet en stor garage og et rummeligt disponibelt lokale, så her er god plads til værkstedet, havetraktoren og alt det andet, du måtte ønske dig.

Entréen fører ind til fyrrummet og flisebadeværelset med badekar. Du kan også tage trappen op til førstesalens tre gode værelser, hvis ikke turen går ind i stueplanets køkken. Her er god plads til madlavning langs køkkenbordet, og når de velduftende lækkerier står klar, kan der dækkes op i en af de to stuer eller i den vestvendte udestue.

På solbeskinnede sommerdage kan du slå dig ned ved et havebord på en af fliseterrasserne i den kæmpestore have. Det er skønt at sidde her midt i den grønne frodighed, mens du nyder den landlige ro, de liflige dufte fra blomsterbedene og en nyplukket tomat fra drivhusene.

Galdbjerg er en lille, hyggelig og højtliggende landsby i de smukke, sydfynske omgivelser - og blot et hurtigt kig på www.galdbjerg-bylaug.dk vil forsikre dig om, at det lokale fællesskab trives. Såvel Gudme som Gudbjerg og Hesselager ligger inden for et par kilometers afstand, og i alle tre byer er der indkøbsmuligheder, skole, børnepasning mv.

Hvordan skal hverdagslivet udforme sig her? Vi hjælper dig gerne på vej, hvis du kontakter os for en fremvisning.

Sagsfakta

Type:Villa
Kontantpris:395.000 kr.
Ejerudgift pr. md.:1.106 kr.
Areal:148 m2
Grundareal:2.285 m2
Opførelsesår:1900
Værelser:3
Energimærke:F
Sagsnr.:89593

Kontakt os for mere info eller bestilling af fremvisning

Jens-Erik Meng
Jens-Erik Meng
Ejendomsmægler & valuar
Telefon: 52 14 88 00

Jeg vil gerne se boligen:

Jeg kan også den:

Få tilsendt dokumenter