Rummelig og velholdt villa med herlig have - to matrikler

Nyhed

Sinaivej 2, 5672 Broby

Drømmer I om at blive del af et hyggeligt landsbysamfund og bo i naturskønne omgivelser? Så skal I kigge nærmere på denne velholdte villa, der ligger på Sinaivej i Sandholt Lyndelse på Midtfyn. Her har I udsigt til åbne marker og høj himmel, og en lille å løber endda langs grunden, så idyllen er helt i top.

Den samlede ejendom består egentlig af to matrikler, hvoraf den ene har været anvendt som udvidelse af haven. Der har tidligere været byggetilladelse på matriklen, så der er god mulighed for at frasælge jordstykket - med mindre I altså foretrækker at have masser af kvadratmeter at gøre godt med selv.

Før i tiden var der købmandsbutik i ejendommen, som oprindeligt blev opført i år 1900. Villaen er for længst blevet omdannet udelukkende til beboelse, og takket være løbende forbedringer og vedligeholdelse er det en indbydende bolig, I overtager.

Stueplan rummer blandt andet to store stuer og et hyggeligt køkken-alrum med god plads til madlavning og måltider. Badeværelset er fra 2004, og det er pænt indrettet med et hvidt toiletmøbel og lyse fliser på vægge og gulv.

Et soveværelse med indbygningsskabe ligger desuden i stueplan, mens den kun delvist udnyttede førstesal rummer et multirum og to værelser. En fløj, der vender ud mod haven, rummer derudover et bryggers med pillefyr og flere disponible rum samt en integreret carport.

Haven er en fryd for øjet, uanset om I nyder livet på terrassen, sidder i pavillonen eller går og nusser om køkkenhave, græsplæne og blomsterbede. På den ekstra matrikel står der desuden et gammelt vandværk, som oplagt kan anvendes til opbevaring.

Velkommen til Sinaivej 2.

Sagsfakta

Type:Villa
Kontantpris:1.095.000 kr.
Ejerudgift pr. md.:1.530 kr.
Areal:185 m2
Grundareal:2.988 m2
Opførelsesår:1900
Værelser:3
Energimærke:E
Sagsnr.:89575

Kontakt os for mere info eller bestilling af fremvisning

Jens-Erik Meng
Jens-Erik Meng
Ejendomsmægler & valuar
Telefon: 52 14 88 00

Jeg vil gerne se boligen:

Jeg kan også den:

Få tilsendt dokumenter