Smukt renoveret landejendom omgivet af natur – 5 minutter fra Ørbæk

Nyhed

Regissevej 10, 5853 Ørbæk

I det flotte, bakkede landskab mellem Ørbæk og Svindinge finder du denne flot renoverede landejendom, som nu udbydes til salg. Her får du hele 255 m² bolig med gode tilhørende udhuse, et stort isoleret værksted, et 6 kWh solcelleanlæg og en skøn grund på 4039 m² med egetræer og valnøddetræer. Fra ejendommen er der den flotteste udsigt over åbne, bølgende marker, og samtidig er der blot 5 minutters kørsel til Ørbæk eller Svindinge, hvor du finder alle hverdagens fornødenheder.

Ejendommen er blevet løbende renoveret fra 2002 og frem. Her er ikke gået på kompromis med noget, de bedste materialer er benyttet til renoveringen, og der er høj kvalitet i alle løsninger.

Udefra tager ejendommen sig særdeles præsentabel ud med pudset facade, klassisk sadeltag, gavlkviste og hvide sprossevinduer. Indvendigt i boligen føler man sig med det samme godt tilpas i de lyse, indbydende rum, der giver perfekte betingelser for trivsel i hverdagen. Stueplan er indrettet med to store stuer i åben forbindelse samt et lækkert køkken-alrum. Herudover er der tre værelser, et badeværelse og et bryggers. På førstesalen er der yderligere to værelser og et stort lækkert badeværelse med spabad. Alle elementer i køkken, badeværelser og bryggers er fra kvalitetsproducenten BKN.

Udhusene byder på masser af muligheder for erhverv, dyrehold eller pladskrævende hobbyprojekter – og det isolerede værksted er lige til at tage i brug. Herudover får du en skøn have, der er meget let at holde. Fra grunden kan du opleve både solopgangen og solnedgangen, og det omgivende landskab er i det hele taget betagende. Det er ikke for ingenting, at ejendommen ligger på Margueritruten.

I Svindinge, 1,5 km herfra, er der en velfungerende friskole, børnehave, SFO, vuggestue og flere forskellige fritidsaktiviteter. I Ørbæk kan børnene komme på kommunal skole, og her kan de daglige indkøb også klares i både Netto og SuperBrugsen. Og efter bare en halv time i bil kan du være omgivet af Odenses, Nyborgs eller Svendborgs mange gode tilbud.

Velkommen til Regissevej 10.

Sagsfakta

Type:Villa, Fritidshus
Kontantpris:2.495.000 kr.
Ejerudgift pr. md.:2.388 kr.
Areal:255 m2
Grundareal:4.039 m2
Opførelsesår:1916
Værelser:6
Energimærke:D
Sagsnr.:89584

Kontakt os for mere info eller bestilling af fremvisning

Jens-Erik Meng
Jens-Erik Meng
Ejendomsmægler & valuar
Telefon: 52 14 88 00

Jeg vil gerne se boligen:

Jeg kan også den:

Få tilsendt dokumenter