Indflytningsklar villa med skøn beliggenhed i Vindeby

Nyhed

Kildevænget 15, Vindeby, 5700 Svendborg

I Vindeby på Tåsinge har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne meget velholdte villa. Her får I en bolig i halvandet plan, som har gennemgået væsentlig renovering i 2015 og fremstår fuldstændig indflytningsklar. I får desuden gode disponible rum og som prikken over i’et, en skøn beliggenhed få hundrede meter fra Svendborgsund.

Ejendommen er opført i 1954, og foruden selve villaen har den en stor, ny dobbelt carport fra 2014 med integreret redskabsrum og skur til cyklerne. Derudover er her et integrereret udhus på 20 m² samt en række mindre bygninger - eksempelvis får I et brygrum og en lille jordkælder.

Boligen rummer 102 m² fordelt på stueplan, første sal og et beboelsesgodkendt værelse i kælderen, der er oplagt at indrette som teenageafdeling, spillerum eller lignende. Her finder I desuden gode bonuskvadratmeter i form af bryggers, toilet og et disponibelt rum til opbevaring.

I stueplan byder boligen på et stort opholdsområde med køkken og stue i åben forbindelse. Køkkenet har opvarmet klinkegulv og udgang til en skøn hævet træterrasse, mens der i stuen kan indrettes sofaområde og spiseafdeling, og yderligere ligger her et fint badeværelse med bruseniche og gulvvarme.
 
Førstesalen er gennemrenoveret i 2015, og den har synlige bjælker og loft til kip. Her finder I en soveafdeling med to værelser, som ligger samlet omkring en stor, møblérbar repos, der er oplagt at indrette med en lille hjemmearbejdsplads.

Udenfor er der indbydende udemiljøer i haven, hvor der er både frugttræer og velduftende humle. Der er lagt en ny fliseterrasse i 2014, og den hævede træterrasse giver jer et oplagt sted at nyde rundstykkerne og morgenkaffen i weekenden.

Fra adressen har I kort afstand til skole og indkøbsmuligheder, og med Svendborg lige på den anden side af broen har I adgang til gymnasium, smukke havnemiljøer og Svendborg Station.

Kontakt Meng Bolig for en fremvisning.

Sagsfakta

Type:Villa
Kontantpris:1.995.000 kr.
Ejerudgift pr. md.:1.913 kr.
Areal:102 m2
Grundareal:593 m2
Opførelsesår:1954
Værelser:5
Energimærke:E
Sagsnr.:89579

Kontakt os for mere info eller bestilling af fremvisning

Jens-Erik Meng
Jens-Erik Meng
Ejendomsmægler & valuar
Telefon: 52 14 88 00

Jeg vil gerne se boligen:

Jeg kan også den:

Få tilsendt dokumenter