Arkitekttegnet udsigtsvilla i første række til Svendborgsund

Nyhed

Mira Mare 12, Rantzausminde, 5700 Svendborg

Denne elegante og rummelige villa fra 1988 ligger smukt placeret lige ud til Svendborgsund i Rantzausminde. Kombinationen af klassisk arkitektur og uforstyrrede omgivelser giver en køn og fredfyldt ramme om hverdagens udfoldelser, og uanset om du opholder dig inden døre eller ude i den store have, er panoramaudsigten over vandet fremragende.

Sundet kan allerede ses, når du svinger ind på den lille, lukkede vej Mira Mare, hvor der blot ligger ni ejendomme. De er alle opført i ét plan med hvide facader og røde tegltage, hvilket skaber et sammenhængende arkitektonisk udtryk. Grunden er på 1.729 m2, og hækken ind mod naboerne holdes bevidst lav, så udsigten ikke forstyrres. Det betyder, at du kan skue langt ud over det Sydfynske Øhav - endda helt til Ærø på klare dage.

Arkitekt Henning Rasmussen har naturligvis taget hensyn til den særlige beliggenhed. Store vinduespartier åbner byggeriet op mod syd, hvilket ikke bare sikrer udsigten til vand og høj himmel fra opholdsrum og værelser, men oveni optimerer lysindfaldet. Som en hensynsfuld detalje er udhænget ekstra bredt på denne side af huset, så rummene ikke bliver overophedede på solrige sommerdage.

Med 206 m2 er der god plads inden døre, og oveni kommer integreret carport på 52 m2. Villaens største rum er to stuer, der ligger i åben forbindelse. I pejsestuen er der askeparketgulv, mens der er gulve af travertin i spisestuen. Samme fliser finder du i køkken-alrummet og entréen, og der er for øvrigt indlagt varme i alle boligens flisegulve.

Især det ene af villaens to badeværelser imponerer med sin størrelse, sine marmorfliser og tilhørende sauna. Badeværelserne ligger i hver sin ende af boligen, hvor i alt tre værelser også er fordelt - det gør det muligt at indrette sig med separat børne- og forældreafdeling.

Den store fliseterrasse følger hele villaens sydlige side, og foran ligger flere fine, stensatte bede med havebassin og varieret beplantning som hortensia, roser og formklippede buske.

Grundejerforeningen råder over et fællesareal ved vandet, og der er også bådebro, så det er muligt at have egen jolle eller havkajak liggende.

Kort sagt en skøn og imponerende villa i intet mindre end idylliske omgivelser.

 

Sagsfakta

Type:Villa
Kontantpris:10.500.000 kr.
Ejerudgift pr. md.:9.537 kr.
Areal:206 m2
Grundareal:1.729 m2
Opførelsesår:1988
Værelser:5
Energimærke:D
Sagsnr.:89586

Kontakt os for mere info eller bestilling af fremvisning

Jens-Erik Meng
Jens-Erik Meng
Ejendomsmægler & valuar
Telefon: 52 14 88 00

Jeg vil gerne se boligen:

Jeg kan også den:

Få tilsendt dokumenter