Om os

Velkommen til en moderne ejendomsmæglerforretning

Vi er frie og uafhængige hvilket betyder, at vi ikke har nogle økonomiske bindinger til ejendomsmæglerkæder eller pengeinstitutter. Til gengæld kan vi det samme som alle kædemæglere og meget mere til - for vi bestemmer nemlig selv!

Vores kontor ligger i hjertet af Svendborg, i en lille sidegade til gågaden. Vi markedsfører og udstiller primært vore ejendomme online og har bevidst fravalgt store butikslokaler og vinduesudstillinger. Du finder selvfølgelig vore ejendomme på alle de store boligportaler, herunder boligsiden.dk og boliga.dk.

Det er et stort ansvar at varetage køb og salg af bolig. Vores ambition er, at gøre en markant forskel – hver gang. Og vi vil meget gerne møde dig til en uddybende snak om, hvad vi kan tilbyde.

Så er du på udkig efter en moderne uafhængig ejendomsmægler, der vil gøre alt, for at sikre, at din ejendomshandel forløber bedst muligt, vil det glæde os at høre fra dig.

Træf os alle dage, også i weekenden. Er vi ikke på kontoret, så fang os på telefon eller mail.

 

Og det med småt....

CVR: 32212247

Vi er frivilligt medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) og Danske Selvstændige Ejendomsmæglere (DSE), som er de største sammenslutninger af ejendomsmæglere i Danmark.

Som medlem af DE er Meng Bolig & Erhverv fuldt ud omfattet af forsikringer og garantistillelser. Forsikringen, som omfatter ansvarsforsikring og garanti på kr. 2.500.000, er tegnet gennem Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup. Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark.

Lovgivning: Forretningen er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om om loven på erhvervstyrelsen.dk

Klagemulighed: Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk